Invitatii pentru petreceri

Invitatia dumneavoastra este primul indiciu al aniversarii unei zile de nastere si, prin urmare, ea trebuie sa corespunda ocaziei din punct de vedere al stilului si tematicii. Aceasta nu numai ca furnizeaza detaliile necesare cu privire la petrecere, dar si ofera invitatilor cateva indicii cu privire la ce se pot astepta.

Weekend-urile din preajma sarbatorilor sunt in mod special aglomerate pentru toata lumea – deci, daca va decideti sa organizati o petrecere pentru un eveniment special, asigurati-va ca trimiteti invitatiile cat mai din timp.

Iata in randurile de mai jos cateva idei de invitatii pentru petrecere care poate va vor lua mai mult timp, dar rezultatul final va merita sigur efortul.
Petrecere de Pirati
Creati harti ale unei Comori pe hartie maro de ambalaj si ardeti marginile. Scrieti toate informatiile necesare in limbaj pirateresc.
De exemplu, pe partea din fata puteti scrie: “Hei, Amice!” iar inauntru puteti scrie ceva de genul: “Da‚Ķesti invitat sa petreci la Cheful Piratilor incins de Capitanul (numele copilului) pentru ziua de nastere. Traseaza-ti cursul pentru (adresa si data).
Ne intalnim la (ora) pentru un chef de pomina, potol si voie buna. Fa semn cu steagul daca te prezinti sau cere-i mamei sa trimita un mesaj la telefonul (numarul de telefon). Ne vedem acolo… (daca nu , ai s-o patesti!)”.
Apoi, puteti sa le faceti sul, sa le legati cu un snur si sa le puneti pe fiecare in cate o sticla transparenta (lasati un capat al snurului in afara sticlei pentru a se scoate mai usor). Adaugati cateva linguri de nisip si scoici mici pentru a-i conferi un aspect maritim.

Petrecere de Printese
Folositi hartie de pergament sau un carton colorat si scrieti ceva de genul: “Lume! Lume! Maiestatea Sa, Printesa (numele copilului) din casa (numele de familie) va solicita prezenta la sarbatorirea celui de al (*lea) an de la nasterea sa, la castelul nostru (adresa); data, ora, va rugam sa confirmati Regelui si Reginei la (nr. tel.);
Apoi faceti invitatiile sul si le puteti lega cu un snur sau panglica sau, daca doriti sa fiti regali pana la capat, le puteti sigila cu ceara. Apoi decorati-l si umpleti-l cu sclipici si confetti.

Petrecere “Masinute”
Ca invitatie, va puteti scana permisul de conducere pe calculator, stergeti informatiile de pe acesta, apoi puneti o fotografie a copilului sarbatorit si informatiile cu privire la petrecere. Puteti scrie lucruri de genul:
“Porniti-va motoarele… calcati pedala cat mai tare si bagati viteza mare! Radu a mai trecut in tromba printr-un an!! Veniti cu toata viteza la Pista de Curse (numele de familie) (locul), Cursa va avea loc la (ora) si (data), va rugam confirmati sponsorului oficial. (Nr.tel)
Adresati fiecare invitatie catre “Soferul Alexandru”, etc. si cereti fiecarui copil sa-si aduca masinile preferate pentru a participa la curse la aceasta petrecere.